top of page

Az igényekhez igazodunk.

Tanácsadás
Beszerzés

"Mekkora felirat kerülhet egy bögrére?

Fém kulacs és póló is emblémázható?

1 db terméket is rendelhetek?

Milyen emblémázási technikát válasszak?"

Látványterv
készítés

"Miért jó, ha készül látványterv?

Milyen költséggel jár egy terv elkészítése?

Mennyi idő alatt készül el?

Milyen grafika kell hozzá?"

Emblémázás
Nyomtatás

"Hogy lesz a grafikából matrica?

A gyártáshoz milyen grafika szükséges?

Pantone színek is kérhetők?

Hogyan készül a fotóminőségű nyomat?"

Digitális
filmnyomtatás

"Mit jelent a filmnyomtatás?

Analóg vagy digitális?

Mit jelent az ofszet állás?

Megfelelő fedettségű a nyomtatott film?"

Üveg
színezés

"Mi az a színezés?

Milyen termék színezhető?

Egyedi szín kérhető?

Mennyire tartós az utólagos színezés?"

A gyártási technológiák és az elképzelések ismeretében, segítünk megtalálni a megfelelő emblémázási megoldást, tanácsainkkal segítjük munkáját.

Az emblémázáson, dekoráláson kívül, segítünk a megfelelő termék(ek) kiválasztásában és beszerzésében.

Az ismert nagykereskedések kínálatán felül igyekszünk hazai gyártók, valamint speciális igényeknek megfelelő üveg- és kerámiatermékek kínálatával színesíteni palettánkat.

Az emblémázási munkafolyamat egyik fontos lépése a látványterv készítés. A méretek, színek és arányok jobb megértéséhez szükséges, mely megrendelés esetén díjmentes.

A látványterv alapján kerül egyeztetésre a nyomtatandó színek száma, milyensége (direkt színek Pantone kódokkal vagy 4 szín color), az emblémázási technika és a grafika elhelyezése a terméken.

Szitaműhelyünkben kerámia, porcelán, üveg, fém és textil termékeket emblémázunk.

Mit is jelent ez? Bögréket, poharakat, tányérokat, borosüvegeket, kulacsokat valamint pólókat, baseball sapkákat, vászontáskákat feliratozunk a kért logóval, szöveggel, egy saját grafikával vagy fotóval.

Gyártási technológiáink között első helyen a szitanyomás szerepel. Ezzel a klasszikus sokszorosító eljárással készítjük a kerámia- és üvegmatricákat, valamint a textil termékekre kerülő transzfernyomatokat.

Fényképminőségű nyomatot szublimációs nyomtatással állítunk elő. Saját fotóval, egyedi grafikával ellátott bögre és póló is készülhet ezzel a technikával, akár 1 db is.

Hagyományos szita eljárásokhoz, és nyomdai ofszet technológiákhoz, B2-es (500x707 mm) méretig filmnyomtatást is vállalunk.

Ajánljuk szitanyomdáknak és olyan technikákhoz, ahol az emblémázáshoz szita- vagy ofszetfilmre van szükség.

Fejlődő világunkban folyamatosan nő az igény olyan kedvező árú, átfogó megoldásra, amely már kis sorozatú gyártásnál is kifizetődő. Ezt digitális úton, nyomtatással oldottuk meg.

Nyomtatónk gyorsan, pontosan és szépen és dolgozik. Nyomtatási fedettsége tökéletes, a raszteres grafikákat a kért rács sűrűséggel nyomtatja ki, az elkészült szitafilm vagy a transzfernyomáshoz szükséges ofszet állású film nagyon tartós.

Ezzel az eljárással üvegtermékek (poharak, borosüvegek, hamutálak) felületét utólag színezzük, festjük át a kívánt színre (RAL skála szerint).

Használhatunk áttetsző színt, és teljesen fedőt is. Beszínezhetjük a teljes felület vagy csak bizonyos részeit a terméknek, például csak a talpat és a szárat, valamint kombinálható emblémázással is.

Tekintse meg munkáink között színezett üvegeinket!

Várjuk megkeresését!

Írjon nekünk, kérjen árajánlatot!

bottom of page